NEW IN: DR. MARTENS

 
 
 
 
Köpte dessa idag! Alltid tråkigt att köpa likadana saker men ett par nya Dr. Martens ger en helt annan look än ett par utslitna. Skor är nog en av de sakerna som är som snyggast när de är nya. Problemen är bara skavsåren.. Men de är det värt!
 
 

ALL TIED UP

 
 
 
Plaid shirt: Barbour  Sweater: MTWTFSS  Shorts: 2nd hand  Hat: H&M  Boots: Dr. Martens  Rings: Bikbok
 
 Tog dessa bilder i torsdags lite snabbt på en rast. Inte haft tid att lägga upp de, har haft så mycket att tänka på. Framförallt min "kollektion" som jag arbetar med i skolan, allt blir så stressigt när man har en deadline. Och på måndag börjar Mercedes-Benz Fashionweek avS/S14. Så just nu försöker jag planera hur jag ska hinna med allt.
 
 

COLLAGE: RED AS THE LEOPARD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THAT OVER-SIZE FEELING

 
 
 
Neoprene sweater: & Other stories  Top under: Weekday  Trousers: Hugo Boss  Shoes: Kenzo x Vans  Bag: Carin Wester
 
Tror inte jag hunnit visat upp denna sweater från & Other stories för er! TOK KÄR I DEN. Älskar materialet och att den ser så otroligt stel ut. Påminner väldigt mycket om Juun. J F/W13's neoprene tröjor.
 
 

GLOSSY BURGUNDY SHORTS

 
 
 
Första plagget klart till min lilla kollektionen som jag arbetar på. De är väldigt over-size i modellen och har en sportig look, lite boxningsshorts aktiga på något sätt. Och jag är så glad att jag fick tag på det lackade materialet, hur fantastiskt är det inte? Tänkte inviga de på modeveckan som börjar nu på måndag!
 
 

SNEAK PEEK

 
 
 
En liten SNEAK PEEK från dagens look, som kommer upp lite senare!
 
 

Jean Paul Gaultier at Morderna Museet

 
 
Gaultier's största signum - The stripes.
 
Modeskisser som speglar Madonna i den kända "kon-aktiga" bustiern.
 
Jean Paul Gaultier Fall 2009 Couture

Besökte Moderna Museet igår för att se på Jean Paul Gaultier's utställning. Det var ett rum fyllt av konst och inspiration, en helt magiskt upplevelse! Att få vara så nära och få se hans skapelser live var ganska häftigt. En kul grej var att skyltdockorna talade och hade ett levande slags ansikte (med hjälp av projektor). Det fanns många plagg som man faktiskt kände igen, ett av dom var såklart Madonna's "kon" bustier. En otroligt talangfull designer med sån fantasi och kreativitet. Så skynda er på och besök Moderna Museet innan utsällningen skickas vidare!
 
 

LEOPARD SITUATION

 
 
 
Blazer: 2nd hand  Tee: Filippa K  Leopard cardigan: 2nd hand  Jeans: Cheap Monday  Boots: Vagabond DIY  Bag: Carin Wester
 
 
 

H&M'S SAINT LAURENT-ISH EMBROIDERED JACKET

 
Bilder från Style.com & Columbines blogg
 
5 September kommer H&M's höstkollektion ut i butikerna! Och jackan som Columbine Smille bär är ett av de plaggen. Hur lik är den inte Saint Laurent jackan till vänster? Definitivt en rip-off men ett sånt kap. Ska kika på den direkt när den kommer ut i butik. Dock är storlekarna för tjejer helt annorlunda jämfört med killstorlekarna. So hope it fits me!
 
 
 Saint laurent Men's F/W13
 
 

FRIDAY UPDATE

 
 
 
 
 
 
Blazer: Vintage Sunglasses: Asos
 
HURRAY FOR FRIDAY! Efter denna helg så tar mitt sommarlov slut, väldigt tråkigt. Men jag börjar mitt tredje och sista år på gymnasiet så det ser jag framemot. Ska bli spännande att få fortsätta på kollektionen i skolan med, har så mycket idéer i skallen!
 
 

FALL VIBES

 
 
 
Leatherjacket: Acne  Shirt: H&M  Cardigan: Weekday  Net tanktop: Ginatricot  Jeans: Cheap Monday  Shoes: Dr. Martens 
Ring: Yves Saint Laurent  Bracelet: Alexander Mcqueen  Watch: Casio 
 
 

AUGUST WISHLIST

 
 
 
1. Givenchy Antigona duffel bag  2. Grey Ant sunglasses  3. Weekday leopard sweater  4. Luv Aj shark tooth necklace 
5. Cos disco shoes  6. Zara wide pants
 
 

CONCRETE WALLS

 
 
 
Dagens look i svart / vit. Lägger upp fler bilder från dagen lite senare i färg.
 
 

INSTALATELY

 
 
 
För er alla som har missat så har jag Instagram! Där uppdaterar jag dagligt med mer personliga bilder samt en massa inspiration.
Följ mig på Jonasforsberg. Vad heter ni på Instagram?
 
 

THE PLAID COAT

 
 
 
1. Céline Fall 2013  2. Zara  3. Bikbok  4. Zara
 
CÈLINE SKAPADE F/W13 MAGI: Rutigt-filt-mönster ska kappan ha i höst. Dessa 3 jag hittat från Bikbok och Zara är ju rena rama kapet! Att ha en av de hängdes i garderoben skulle definitivt göra min höst mindre dyster.
 
 

NEW IN: KENZO x VANS

 
 
Fick dessa hem idag! Beställde de från WOOD WOOD och fick tag i de allra sista paret SOM DESSUTOM VAR I MIN STORLEK! Glad att turen är på min sida! Att Vans blivit trendigt nu igen är ju underbart, super sköna och ett par skor som man har råd att köpa fler av. Tillskillnad från Celiné:s vans-aktiga pjucks.. Senast jag ägde ett par Vans var nog i lågstadiet haha. Bringing back some old memories!
 
 

ACNE VELOCITE A/W13

 
 
 
 
Denna säsongens Acne Velocite går högst upp på min wishlist! Har avgudat jackan sen den första Velocite modellen från Acne kom, A/W10. Den här kreaktion blir ju bara snyggare och dyrare för varje år känns det som, hur lyckas Jonny Johansson egentligen? Denna jacka ligger på runt 16 - 20 000kr (beror på vart man handlar den) och påminner mig ändå otroligt mycket om shearling drömmen från Burberry A/W10. Eller vad tycker ni?
 
Har kikat igenom Acne:s hemsida och gud så mycket shearling det fanns. Det är definitivt något som man bör satsa på denna vinter. Både varmt och ursnyggt!
 
Burberry A/W10
 
 

RSS 2.0