DAILY UPDATE

 
 
Haft fullt upp hela helgen! Mycket fest och ännu mer arbete, ingen bra kombination. Det var en beauty plåtning i söndags förresten. SUPER FUN! Och modellerna Majken (NEXT) och Clara (Stockholmsgruppen) var så himla gulliga. Ska bli spännande att få se resultatet när det kommer upp på ODALISQUE Magazine, kommer bestå av mycket färger vet jag iallafall! Här är 3 bilder från i söndags:
 

Balenciaga inspirerat hos & Other Stories

 
Balenciaga S/S12 & iPhone case från & Other Stories.

Hittade detta iPhone fodral från & Other Stories. Förknippade mig direkt till denna jacka från Balenciaga S/S12. De är så otroligt lika i skärningen och färgkombinationen! Visst håller ni med?
 
 

WELCOME TO THE GOOD LIFE



 
Rock: Weekday  "Wetsuit" T: H&M  Jeans: Cheap Monday  Keps: H&M  Skor: Dr Martens  Ring: Yves Saint Laurent

THE CUT

 
 
Klippte upp några centimeter på mina byxors innersömm, voilà! Blev en liten bootcut känsla i det hela.
 
 

NEW IN

 
 
WENT CRAZY AT DR MARTENS. Kände att jag behövde ett par nya skor, blev dock inte ett par utan tre! Älskar mina svarta nitade låga Docs så skaffa mig de i silver med. Sedan så kunde jag inte släppa de rosa nitade från gårdagens plåtning, tror faktiskt inte jag kommer använda dom så mycket. De är mer för att göra hyllan lite snyggare. Sist men inte minst dom vita med "tattoos" på som blev ett inpulsköp, får se om jag lämnar tillbaka de!
 
 

Plåtning i Skeppshomen med Lune

 
 
Hård dag men bra resultat! Plåtade ju sångerskan Lune idag, locationen var i någon dancehall på Skeppsholmen. Riktigt kul att få arbeta med någon som redan har en "image" och en egen personlig stil. Temat hade tänkt att vara "old school" boxning men blev lite ändrade planer eftersom Lune själv ville vara med och bestämma! Plåtningen gick hyfsat fort men därmot tog förberedningen samt ihop packingen dubbelt så lång tid... Btw, köpte jag 3 par Dr Martens idag med! De kommer upp på bloggen lite senare.
 
Fashion talk.
 
Blev mycket kläder från Beyond Retro!
 
Chloé & Marc by Marc Jacobs "sneakers wedge", lovely.
 
Meghan och Michaela. (The Fashion Director & the Managing Editor)


DAILY UPDATE

 
Docs från A.W.B. Pressroom.
 
Gjort otroligt mycket idag! Började dagen på NK, snappade lite sportiga plagg åt Meghan som hon ska ha till plåtningen imorgon. Sedan åkte jag till kontoret för att vi skulle få några leveranser från bland annat Patriksson Communication och Scandinavian Pressroom. Och vid kl 15.00 så for jag iväg till Cheap Mondays Pressroom för att plocka kläder till morgondagens plåtning! När jag var klar med det gick jag förbi A.W.B. för att hämta upp två fulla kassar med Dr Martens SS13 (bilden ovan).

Imorgon ska det plåtas på Skeppsholmen! Det är nämligen ingen annan än sångerskan LUNE (som gjort hit låten "Girls with bangs") som ska plåtas. Temat för plåtningen är "Old school boxning". Ska bli jätte kul, I'M SUPER EXCITED! Uppdaterar mer om plåtningen imorgon.
 

ALL I SEE IS GREEN

 
Chanel F/W 2012
 
Proenza Schouler PS11 clutch
 
Mulberry F/W 2013
 
 
Skulle så gärna vilja ha ett par skinnbyxor i denna gröna färg!  (Om jag hade tillgång till Photoshop, skulle jag gjort ett fint collage.)

ODALISQUE Magazine: Black Ophelia

 
 
Detta var första plåtningen jag var med och assisterade på! Här är en länk till hela storyn: ODALISQUE Magazine
 
 
- XO

Opening Party "AWAITING IMMANENCE" @ ISBRYTAREN

 
Bild från Rodeo

I torsdags avslutades kvällen med ett vernissage vid Fridhemsplan. Kände igen massa ansikten från Pressveckan och stämingen var på topp! Kvällen var fantastisk, det serverades någon slags wok och macarons i alla smaker samt en massa att dricka.
 

GOODIEBAG GIFTS

 
Triwa S/S13
 
Monki A/W13
 
Dessa är två saker jag fick med under Pressveckan A/W13! Ett par underbara solglasögon från Triwa S/S13 (värde 1 195 sek) och en fruity keps från Monki A/W13. Har inte ens packat upp hälften av påsarna ännu haha.

Stockholm Press Week AW13: Dag 3, sista dagen!

 
Triwa's butiksöppning i Brunogallerian! Fick ett par otroligt balla solglasögon därifrån som kommer upp på bloggen senare.

Idag var sista dagen på Pressveckan AW13 tyvärr! Har haft otroligt kul dessa tre dagar med Meghan och Michaela från Odalisque Magazine. Pratat med PR folk, sett AW13 kollektionerna, ätit god mat och fått otroligt bra goodiebags! Visar upp lite saker som jag fått senare i bloggen. Och imorgon så ska Meghan och jag gå igenom och planera klart en plåtning som ska plåtas på torsdag (om jag minns rätt), så det ska bli intressant. Nu ska jag iallafall hoppa in i duscha för kl 20.00 så har Patriksson Communication anordnat en "Opening party", yey! Här är iallafall lite bilder från idag.
 
Triwa klockan är kvalité till ett bra pris, helt klart.
 
Stunning AW13 kollektion från Dr Martens @ A.W.B
 
Michaela i MYKITA "sun visor-ish" solglasögon.
 

Cheap Monday AW13, fanns inte riktigt någon rödtråd. Men älskade den bara mer för det! Definitivt en av favoriterna från Pressveckan.
 
Dagen slutade hos Pretto PR!

Stockholm Press Week AW13: Dag 2

 
Fullt med Vans hos IBEYOSTUDIO.
 
Idag har det verkligen varit super kul och allt blir ju så himla mycket trevligare när det är underbart väder ute! Dagen började på IBEYOSTUDIO och slutade sedan på Riche där Roland Hjort visade upp sina plagg för Whyred AW13. Sedan har vi bland annat kikat in på VASS PR, SPALT PR, Thomas Hägg m.m. Har hängt hela dagen med Michaela (som är Managing Editor på Odalisque Magazine) och Aimee (som arbetar för ELLE och Harpers Bazaar i US).Här är lite bilder från dagen!
 
Blev helt kär när jag fick syn på dessa KENZO x VANS.
 
Glitter hos BACK AW13 @ IBEYOSTUDIO.
 

YUM.
 
Skinnpajer hos BLK DNM AW13 @ JUS.
 
Ida Sjöstedt AW13 @ JUS.
 
Snittar & världens sötaste Ester hos Thomas Hägg.
 
Mardou & Dean, nytt fräscht märke från Norge. Thumbs up för dessa boots!
 
Whyred AW13, definitivt en utan mina favoriter hitills! @ Riche

Stockholm Press Week AW13: Dag 1

 
 
Idag var första dagen på Press veckan av AW13! Har ju aldrig varit på någon Press vecka innan så det var riktigt kul, speciellt att få se Autumn / Winter kollektionerna som inte kommit ut i butik ännu. Och att få hänga med Odalisque teamet som verkligen är super gulliga. Det blev en hel del gående från showroom till showroom, vi besökte bl.a Rmpr, Presskontakterna, House of Dagmar, Scandinavian Pressroom m.m. Bjöds faktiskt på otroligt mycket tilltugg med och en massa goodiebags fick man, and who doesn't love goodiebags? Så ser framemot imorgon då vi ska fortsätta spana in AW13 kollektionerna.
 

Carin Wester AW13. SPEACHLESS.
 
Bjorg Story 13.
 
Dagmar AW13.
 
J Lindberg AW13.

MAFIA POLO NECK

 
Jeansjacka: Filippa K (blekt själv)  Polotröja: 2hand  Jeans: Cheap Monday  Loafers: Dinsko  Solglasögon: Bikbok

NEW IN: SILK SHIRT

 

 
Inskaffade mig den här silkes skjortan idag från Weekday:s vintage avdelning! Älskar stjärnmönstret, känns lite Dolce över de hela.
 
-
 
Bloggandet har gått otroligt segt nu på sista veckan. Fyllde ju nyss 18 år plus att det är lov så det har blivit mycket fest och inge vett helt enkelt! Men snart börjar praktiken igen så då är allvaret tillbaka. Så nästa vecka kan ni räkna med fler outfit bilder och mycket mer updates!
 
- XO

Featured in Nordic Style Magazine

 
 
Fick nyss ett mail av The Editor-in-Chief från Nordic Style Magazine. Hon berättade att jag var med i deras "second issue", riktigt kul!

DAILY INSPIRATION

 
;Tumblr

RSS 2.0