NEW IN: OVERSIZE BASEBALL TEE

 
 
Mitt senaste inköp! En oversize baseball-tischa från Topshop.

OVERSIZED DENIM

Jeansjackan tröttnar man ju aldrig på, såg dessa från Monki i oversize modell. Blev helt kär!

STRAIGHT OUT OF BED

 
 
Bild från JAKANDJIL
 
EN SIDEN PYJAMAS MÅSTE INSKAFFAS! Vill ha en röd mönstrad, ungefär den som Marc Jacobs bär på bilden. Om man klär sig i en pyjamas behöver man ju inte oroa sig för vad man ska ha på sig på morgonen haha! Underbart hur MJ på bilden blandar päls med ett par sandaler. Jacka och skor från helt motsatta årstider, love it.
 

BIRTHDAY BOY

 
 
18 år & är så himla lycklig!

Lanseringsfest för Café & ELLE:s Jeansbibel

 
Bild på mig och Ida ifrån fotoautomaten som JC hade.
 
Igår hade Café och ELLE:s Jeansbibel sin sedvanliga lanseringsfest på JC, den på Drottninggatan. De var super trevligt, skön stämning och härliga människor. Invigde min septum igår som ni ser på bilden, ALL EYES ON ME kändes det verkligen som! Skulle sedan på ett event som Metro Mode höll i men fick lite förhinder så det fick jag stå över helt enkelt, väldigt trist.
Idag har jag iallafall bara gjort lite returer i det fina vädret åt Meghan. Och fyller förresten 18 år imorn så jag är super glad och sjukt taggad! Glöm inte att gratta mig!
 
- XO

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE COLLECTION

 
 
Nu kommer ännu en Conscious Collection Exclusive från H&M, dessa är mina favoriter! (BYXDRESSEN, love it.) Helt otroligt att de kan skapa så fina och användbara plagg av gamla återvunna samt miljövänliga material. Får en riktig sommarkänsla av kollektionen och eftersom den är "exclusive" så är ju plaggen mer exklusiva helt enkelt, ännu bättre! Hela kollektionen finns på H&M hemsida.

THE BLACK SAVIOR

 
 
 
 
1: H&M  2: Gypsy Sport  3: Weekday  4: Asos
 
Den svarta kepsen! Perfekt när man har en bad hair day eller bara inte orkar fixa håret. En simpel accessoar till både tjejer och killar som funkar till allt, basicly.

WHITE WANTIES

 
 
 
Båda är från Zara. Klart de snyggaste tröjorna de har i butiken just nu.

NOSE DECORY

 
 
 
Näs smycke 1: Givenchy SS13  2: Maison Martin Margiela SS13

LOVE, LOVE, LOVE FRIDAYS

 
 
Är det bara ja som tycker att veckan gått så otroligt snabbt? Nu kan man säga att första veckan på praktiken är avklarad, bara 9 till TO GO. Var både ledig igår och idag på grund av att det inte fanns något för mig att göra. Men denna vecka har iallafall varit mycket lärorik! Jag har lärt mig att man ska ha med sig vantar när man ska lämna tillbaka enorma kassar med kläder till showrooms i 10 minus grader. Och att alltid ha med sig mobilladdaren ifall mobilen skulle dö, om mobilen dör har du inte längre tillgång Google maps och det leder till att du inte hittar helt enkelt (hände mig andra dagen på praktiken). 2 saker att tänka på om ni nu skulle praktisera hos en stylist iallafall.
 
Nu ska jag börja bege mig in mot stan, ska till Beyond Retro för att jag har en vän som har sin praktik där! Måste nog vara en riktig skoj att praktisera där, hänga med balla hipsters och få se nya vintage plagg varje dag. Hur festligt låter inte det?
 
- Talk soon!

UNDERCOVER SS13

 
 
Från vänster: Gareth Pugh, Alexander McQueen, Sister by Sibling, Maison Martin Margiela, Gareth Pugh.

BASIC THURSDAY

 
 
 
Rock: Hugo Boss  Jeansjacka: Filippa K (blekt själv)  Jeans: Cheap Monday  Skor: Dinsko  Hatt: H&M

Jonas' Picks! at Eccentric Observations

 
 
Igår valde jag ut mina favorit plagg (både dam & herr)APLACE. En del av resultatet finns nu på Meghans blogg här: Eccentric Observations!
 
 

ACNE STUDIOS L.NYG. 23

 
 
 
 
Påse i skinn från Acne, perfekta basic väskan för den som inte kan släppa taget om sin tygpåse! Väskan kommer i 4 olika färger och passa in i alla årstider. Min favorit är klart den blåa! Väskan hittar ni här.

RIK VILLA

 
 
Dessa gobitar fick jag äntligen hem idag, har väntat på de i evigheter känns det som. Men nu är de här och gissa hur lycklig jag är!

Thomas Hägg, Jung & APLACE

 
 
 
Idag så har jag lämnat av kläder till först Thomas Hägg som ligger vid Rådmansgatan och sedan till Jung som ligger i ungefär samma område. Efter så åkte jag till APLACE, den i Brunogallerian, för att jag skulle välja ut mina favorit plagg i butiken åt Meghan (stylisten som jag assisterar för). De plaggen jag valde kommer upp senare!
 
 
3 bilder från APLACE i Brunogallerian.

DIY Jil Sander-ish beanie

 
 
Det du behöver: En beanie, nättyg, tråd & nål.

1. Klipp så pass mycket tyg du vill ha runt mössan.
2. Fäst sedan tyget på mössan med hjälp av tråd och nål.
KLART, simple as that!
 
 

KENZO x VANS

 
 
Detta är deras fjärde samarbete tillsammans och tycker definitivt inte att de ska sluta! Thumbs up för det målade leopard mönstret. Vill verkligen ha ett par i skor Vans modellen slip-on utan skosnören, den som ni ser på bilden. Céline har de bästa. Men har kikat på ett par på Zara som är "håriga", sjukt balla och till ett otroligt bra pris.

RESULTATET FRÅN MENTALSJUKHUSET

 
 
 
Om ni inte minns så var jag med och hjälpte till på en plåtning i Dalarna. Photoshooten höll plats på ett Mentalsjukhus, creepy I know. Resultatet blev SICK och måste bara säga att modellerna vi jobbade med var super duktiga. Och Sandra som plåtade, har gjort ett genialt jobb! Här har ni några bilder från plåtningen, och om ni vill se hela resultatet klicka här.
 
 
THE DRESS! STUNNING! Från Maria Nordström

TINY, WEENY, TEENY GOLD RINGS

 
 
 
 
Ringarna är från Bikbok. Lav them.

FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN, CHECK!

 
Första dagen avklarad och redan super taggad tills imorn! Idag fick jag lämna tillbaka lite kläder de hade till en plåtning i torsdags, som jag faktiskt blev tillfrågad att vara med på. Hade dock för mycket att göra i skolan då så jag fick avstå. Kläderna som jag lämnade tillbaka idag var från dessa showrooms: Presskontakterna, Cheap Monday, Pretto PR, IBEYO, Modin Åkerlind och Scandinavian Press Room, så det blev en hel del att springa omring! Här tog jag några bilder ifrån Presskontakterna:
 
 

Fina Lynn modell för MTWTFSS WEEKDAY SS13

 
 
Glömt nämna att min vän Lynn är modell för MTWTFSS Weekday SS13 kampanjen! Hur ballt är inte det? Hennes look är SÅ androgyn och edgy. Love it. För att vara hennes första modelljobb och att få arbeta med Charlie Westerberg är ju helt SICK, en riktig kick-forward på karriären! Om ni glömt kolla in kampanjen klicka här.

Praktik hos Odalisque Magazine

 
 
Imorgon börjar min praktik som håller på i 10 veckor, så är inte tillbaka i skolan förrän i Maj. Kommer assistera hos en stylist vid namn Meghan Scott som arbetar på Odalisque Magazine och på arbetstid är det engelska som gäller. Är lite nervös inför imorgon men samtidigt otroligt taggad. Kommer hålla er uppdaterade på vad det är för spännande saker jag kommer få göra och vara med på!

CÉLINE FUR SANDALS

 
 
 
Céline päls sandaler från SS13. PERFEKTION.

SUNGLASSES: MIRROR LENS

 
 
 

1: Asos  2: Asos  3: Asos  4: Ray-Ban  5: Ray-Ban  6: Asos  7: Monki
 
Tips på solglasögon! Tänkte eftersom att nu börjar äntligen solen sticka fram lite och man får bära sina efterlängtade brillor. Solglasögon med ett skiftat glas är definitivt "it" brillorna nu till sommarn. Glaset är väldigt likt som på ett par skidglasögon och gör så att man sticker ut lite!

H&M's nya varumärke: Other Stories

 
 
Här har ni en liten titt på H&M's nya varumärke: Other Stories. Man har inte fått något speciellt datum på när den första butiken kommer öppnas men det ska vara nu i vår och den kommer ligga på Biblioteksgatan. Butiken kommer ha allt från smink, hårvård, kläder och accesoarer. Kommer bli spännade att se vad H&M nu har tillverkad!

BLACK THURSDAY

 
 
 
Rock: Hugo Boss  Skjorta: 2hand  Byxor: Cheap Monday  Skor: Dr Martens  Halsduk: Zara  Solglasögon: Bikbok  Cuffs: H&M

SNEAK PEAK

 
 
 
 
Hela oufit kommer snart upp på bloggen!

GANSTA STYLE: THE BANDANA

 
 
Scarfs: 1. Weekday  2. Givenchy  3. Acne
 
 

FALL 13 READY-TO-WEAR: KARAKTÄRER

 
...Britiska drottningar hos Alexander McQueen!
 
 
 
...Eskimåer hos Moncler Gamme Rough!
 
 
 
...Flygvärdinnor hos Miu Miu!

LÉ FRINGES




 
Fransjacka: Weekday 2hand  Långärmad T: Filippa K  Byxor: Zara  Skor: Dr Martens

LOOK-A-LIKE

Zara vs. Givenchy

OUTFIT RUSH: Förra veckan

 
 
Vilken är eran favorit?

DAILY INSPIRATION

:Tumblr

LOOKBOOK.NU

 
 
Ni som har Lookbook kan kika in mig där med! Jonaswf heter jag där.

CUT-OFF ELBOWS

 
Rock: Hugo Boss  Skjorta: DIY H&M  Nätlinne: Ginatricot  Byxor: Cheap Monday  Skor: Demonia  Solglasögon: Acne

THE MEN SILHOUETTES

 
 
Männens siluetter på Acne Studios Fall 13 rtw var det jag fastade för när jag bläddrade igenom visningen. Instoppad tischa med ett par oversize-byxor som har ett snyggt fall samt de låga "cowboys" liknande skorna till. PERFEKTION. Hela visningen hittar ni HÄR.

CASUAL SUNDAY

 

Jacka: Acne  Hoodie: Ralph Lauren  Långärmad T: FIlippa K  Scarf: H&M  Solglasögon: Ray-Ban

Bilder från MBFW Stockholm AW13: Dag 3, sista dagen

 
 
1, 2 & 3: Stockholm-streetstyle.com, 4: Rodeo.net
 

GOLDEN FINGERS

 
 
Långärmad T: All Day Apparel, checka in deras hemsida www.allday-apparel.com och Instagram: @alldayapparel för fler sköna basic plagg. Ringar: H&M  Beanie: Stadium  Brosch: Vintage

FABRIC HEAVEN

 
 
Textil Centrum i Sundbyberg. Spenderade nog mer än en timme där inne. De har ett otroligt stort utbud av tyger, som är fantastiskt! Hittade precis de material jag letade efter och kommer passa perfekt till de plagg jag ska sy upp.

COLLAGE: DUNGAREES

Hängselbyxor: Monki, Whistles & Asos.

THE CAMEO BEANIE

 
 
 
Rock: Weekday  Knit: Zara  Byxor: Cheap Monday  Skor: Dr Martens  Halsduk: Lindex  Brosch: Shock 
 
-
 
Planerna för idag är att jag ska till Textil Centrum i Sundyberg för att leta material till mina 3 plagg som jag ska sy i skolan, en outfit basically. Har tänkt unisex: stelt och sportigt. Jag skulle kunna säga lite Balenciaga-ish känsla men ska ioförsig inte säga för mycket nu eftersom jag knappt börjat på något av plaggen. Men kommer hålla processen uppdaterad!

RSS 2.0