NEW IN: ALEXANDER MCQUEEN DUBBLE STRAP BRACELET

 
 
 
Fyndade detta armband från Alexander McQueenMycloset i Mood Gallerian. Super enkel accessoar som går ihop med de flesta plagg! Förresten så var nästan hela Mycloset 50% om inte mer, dra dit och kika vet jag!
 
 

DAILY INSPIRATION

 
 
 
 

Börjar med att göra inspirationskollage istället för enskilda inspo bilder. Hoppas ni gillar det!
 
;Tumblr
 
 

SEE-THROUGH MY BAG

 
 
Clutch: Zara  Sunglasses: Cheap Monday  Wallet: Louis Vuitton  Rings: H&M  Concealer: Yves Saint Laurent
 
Inviger min osynliga plastlåda från Zara idag! Får nästan aldrig användning för mindre väskor. Men de pryder hyllan fint iallafall! Haha.
 
 

STATEMENT SWEATS

 
 
Dessa vill jag ha hängandes i min garderob, SO BAD. Från vänster: Saint Laurent, Kenzo & de andra två är från Givenchy.
Alla finns att hitta hos SSENSE.COM!
 
 

DAILY UPDATE

 
 
Har haft en underbar tid här i Växjö men idag är det dags att åka tillbaka till Stockholm! Har faktiskt en liten hemlängtan. Kommer bli skönt att få gå tillbaka till mina vanliga rutiner, umgås med vännerna och framförallt ha lite variation bland kläder haha. Det ända jag håller tummarna för just nu är att det är lika bra väder i Stockholm!
 
 

SNEAKER-ISH DOCS

 
 

Kikade på dessa under Pressveckan F/W13! Något som man inte sett från Dr. Martens innan, boots i sneaker modell. URSNYGGA. Kan lönen skynda sig på, behöver dessa! De ligger på tusenlappen och finns på Solestruck.com.
 
 

JULY WISHLIST

 
 
1. Saint Laurent cuff  2. Givenchy "wood" clutch  3. Noir leather sweatpants  4. Christopher Kane floral tee 
5. Saint Laurent bag  6. Chloé python ankle boot
 
 

MORNING TIME

 
 
God morgon på er! Vaknade upp till ett så fantastiskt väder. Så planerna för idag är att göra en kopp kaffe och sen ut och njuta av solen. Det kommer en JULY WISHLIST upp på bloggen lite senare!
 
 

ON THURSDAY WE WEAR PINK

 
 
 
 
 
Blazer: 2nd hand  Tee: Knowledge Cotton Apparel  Shorts: H&M  Sandals: Acne  Cap: H&M
 
 
 

VÄXJÖ

 
 
Någon som vet om Växjö har någon bra shopping att erbjuda? Tänkte iallafall ta en runda in till stan idag se lite av staden. Förresten, hur underbar är inte denna lilla tös på bilden? Talk soon!
 
 

THE NEXT EVERYDAY BAG

 
 
 
Hur kan jag missat dessa skönheter? Märket är Mansur Gavriel och de tillverkar himla snygga vardagsväskor i skinn. Väskorna är väldigt Céline, cleant och ser dyrt ut. Till skillnad från Céline så ligger dessa väskor på runt 3000kr. RENA KAPET! Dreglar åt den svarta bucket väskan med rött foder.
 
 
 

MY MIND ARE MILLION MILES AWAY

 
 
 
Shirt: 2nd hand  Shorts: Cheap Monday  Boots: Dr. Martens  Hatt: H&M  Solglasögon: Ray-Ban
 
 

POLYCHROMATIC AT ODALISQUE

 
 
WOW. Var med och assade till den här plåtningen för en månad sen ungefär. Nu är resultatet uppe på ODALISQUE MAGAZINE! Make-upen, röken, färgerna, helt magiskt. Klicka HÄR för att se hela storyn!
 
 

LOOK-A-LIKE

 
 
 
Priset på Valentino's camo sneakers ligger på 795 USD (ca 5300kr) och Zara's går för 799kr. Så prisskillnaden är på ett ungefär 4500kr, EXTREM SKILLNAD. En sån budgetkärring som jag är så skulle jag hellre köpa det från Zara även fast de stämplas som en "Valentino kopia". THANK GOD FOR ZARA.
 
 
 

OUTFIT RUSH

 
 
 
FAVS?
 
 

DAILY UPDATE

 
 
 
 
Nu tar jag äntligen sommarlov efter tre veckor kontorsarbete, pjuuuh! Befinner mig just nu i Växjö, packade väskan och åkte direkt ner efter jobbet. Ska bli otroligt skönt att bara få koppla av efter allt stressigt arbete. Stannar här en vecka om det blir som planerat. Ska försöka blogga dagligen medan jag njuter av tiden jag är här!
 
 

PILLS FALL LIKE DIAMONDS FROM MY PURSE

 
 
 
Blazer: 2nd hand  Tee: Filippa K  Shorts: Rik Villa  Boots: Dr. Martens  Septum: Min egna
 
 

BAD HAIR DAY?

 
 
 
Kika nyss in på Acne's hemsida och hittade dessa godingar. Alla älskar kepsen. Och varför inte bära det mer som ett "statement piece"? Dessa från Acne fångas verkligen med blicken. Vill ha alla! Men favoriten är den svarta med ponyhår, kan inte få nog av svart.
 
 

I'M WEIGHTLESS BUT MADE OF FEELINGS

 
 
Skjorta: 2nd hand  Jeans: MQ (trashat de själv)  Hatt: H&M  Sandaler: Acne  Solglasögon: Ray-ban
 
 

BOY$

 
 
;Tumblr
 
 

MARY-KATE & ASHLEY OLSEN x BIKBOK

 
 
O.M.G. Hur exalterad är man inte över det här det här samarbetet!? Kommer nog bli ett av säsongens bästa, definitivt. Olsen systrarna driver ju deras eget märke The Row, som har kläder och accessoarer för flera tusenlappar. Himla bra att man snart kan få en del av Olsen i sin garderob för ett så bra pris. Kolla bara på hattarna.. & Skinnjackan.. LOVELY. 
 
Mary-Kate och Ashley kommer själva vara på plats på Bikbok i Gallerian för att inviga kollektionen den 8:de augusti. Såklart man ska dit!
 
 

NEW IN: METAL FRAME SUNGLASSES

 
 
Mina nya sunnies från Cheap Monday! LUUUV THEM. De gick på ynka 350:- och de finns i svart metall också men de var slut i butik. Det var nog bara bra för min del annars skulle jag åkt med med två par! Båda färgerna finns att köpa på Weekdays hemsida, borde man klicka hem de i svarta? Beslutsångest!
 
 

RSS 2.0