BLURRY SIGHT

 
 
Den här veckan har gått så fort! Det känns inte som en söndag idag. Har utnyttjat helgen till MAX eftersom jag jobbar annars. Så det har varit väldigt mycket party och väldigt lite av de andra. Det känns som att bloggandet gått väldigt segt nu när jag jobbar hela tiden också. Känner mig också lite inspirationslös. Kom med förslag! Vad vill ni ser mer och mindre av?
 
Skaffade mig förresten ett par sunnies från Weekday i förrgår. As balla. Fick tag i de sista paret! De kommer upp på bloggen lite senare.
 
 

JUNE WISHLIST

 
1. Givenchy Shark tooth necklace  2. Proenza Schouler PS11 bag  3. Saint Laurent Plaid shirt 
4. Prada Levitate brogue  5. Byredo Baudelaire parfym 6. Balenciaga iPhone case
 
 

THE SAINT LAURENT BOY IS A GIRL

 
 
Heidi Slimane har förvandlat den typiska Saint Laurent "mannen" till en klen feminin tonårs kille. Jag tycker det är underbart att han tar fram mer av de kvinnliga silhouetter i herrplaggen och använder sig av manliga androgyna modeller. Hans arbete har tagit Yves Saint Laurent till en ny nivå. De kollektionerna han hittills har skapat för Saint Laurent har varit mycket åt det pop rockiga / urbanska hållet. David Bowie möter en engelsk punkare, ungefär. Ska bli spännande och se vad han mer har att visa! Ingen tvekan om att jag skulle vilja vara en Saint Laurent BOY.
 
 

FILL THE GAP

 
 
 
 

 
 
Clap for basic bitches.
 
 

FAVS: MENSWEAR S/S14

 
 
Jag älskar burgundy och det var de mycket i Prada's Menswear S/S 2014. Kollektionen får mig till Miami Beach. Kolla bara på mönstrerna, trycken och de fejkade brännorna på modellerna! Love it.
 
 
 
Himmelskt! Höjdpunkten i Calvin Klein's Menswear S/S 2014 är ju definitivt trycken. Så simpelt men så underbart. Otroligt mycket ljusa färger speciellt ljusblått, kollektionen går ju hand i hand med sommaren.
 
 
 
Dolce & Gabbana lyckas ju alltid få med deras arvegods på något sätt. Modellerna har ju bytts ut mot grekiska springpojkar! Trycken är fantastiska, väldigt antikt.
 
 Bilderna är från Style.com och där hittar ni också hela kollektionerna!
 
 

MIDSUMMER 2013

 
 
Här är två fina bilder från midsommar! Kände mig som Lana Del Gay haha. Enligt mig så är det ingen midsommar utan midsommarkransen, enough said. Kvällen firades iallafall med ett par otroligt bra vänner med massa god mat och dryck! En bättre midsommar kunde jag inte fått.
 
Förresten! Som ni ser i mitt senaste inlägg så har jag ju klippt mig. Kapade av tofsen helt och hållet. Båda frisyrerna har ju sina för- och nackdelar men det är alltid kul med en förändring. Vilken frisyr tycker ni jag passade bäst i?
 
 

LET'S BE COMFORTABLE ON THE HOLIDAYS

 
 
 
 
Sweater: H&M  Shorts: Cheap Monday  Sandaler: Acne  Solglasögon: Bikbok  Weekend bag: Louis Vuitton
 
 

CATCHING MOMENTS

 
 
Satt ihop lite olika bilder jag hade i iPhoto, en bild kan ju beskriva mer än ord!
 
Sålänge har veckan varit lugn. Igår var jag på en förhandsvisning av filmen The Internship, rekommenderas verkligen. Super rolig!
Skulle ha assat på en plåtning imorgon men det fick jag hoppa över, ska nämligen till Trosa och ta det lugnt tills torsdag. Annars är det ju midsommar snart! Frågan är om man ska köpa eller göra en egen krans?
 
- Talk soon!
 
 

COLLAGE: SPORTY SPICE

 
 
1, 2 & 3. Ebay
 
Cleant, sportigt och trendigt att gilda runt i ett pannband! Senast jag bar ett pannband var i lågstadiet och nu är trenden tillbaka haha. Pannbandet är kepsens nya ersättare? Eller vad tycker ni?
 
 

AMEN IT'S FRIDAY

 
 
Har varit en underbar vecka med alla vänner som tagit studenten, grattis ännu en gång! Slutade skolan i onsdags och börjar igen den 12 Augusti om jag inte minns fel. Men iallafall, idag så är det fredag och idag börjar Summerburst. HUR MAN HAR LÄNGTAT! Kan det bli en bättre start på sommaren?
 
Har märkt att jag inte är fullt närvarande på bloggen men är bara tillfälligt. Det kommer massa fina outift looks nu när det är sommar och vädret är strålande. Har förresten skaffat ett nytt objektiv, så bilderna kommer bli dubbelt bra än vad de blev innan.
 
- Talk soon!
 
 

H&M's nya samarbete

 
 
 
 
Nu kommer det yttligare ett samarbete med H&M och det inte mindre än Isabel Marant! Kommer bli riktigt spännande och se vad som kommer i butik. Hennes plagg är ju otorligt "wearable" så kommer nog bli en av H&M bättre samarbeten.
 
 

ACNE STUDIOS RESORT 2014

 
 
 
 
BIG THUMBS UP. Hela kollektionen hittar ni här!
 
 

DAILY INSPIRATION

 
 
Acne S/S13
 
Proenza Schouler "PS1 printed satchel bag"
 
Balenciaga S/S13
 
 

NEW IN: MATTE TOP COAT NAILPOLISH

 
 
 
Skaffade mig ett svart och ett matt -överdargs nagellack idag. Har letat som en båre efter ett helt vanligt matt nagellack och nu hade det äntligen kommit in på H&M! Det matta nagellacket är genomskinligt så man behöver en färg under för att det i huvudtaget ska synas. Det svarta nagellacket är från Ginatricot. Jag vet att Chanel har ett matt-svart nagellack som man slipper ha en grund färg under. Lite mer exklusivare.
 
 

COLLAGE: VELVET GREEN

 
 
 
 
 

SUMMER CHILLS

 
 
 
Linnerock: Weekday  Skjorta: Weekday Vintage  Shorts: Cheap Monday  Skor: Dr. Martens  Ryggsäck: Carin Wester
 
 

DETAILS SHOTS

 
 
 

 
 Här är några random close-ups från tidigare!
 
 

COLLAGE: SILVER FEET

 
1. Simone Rocha  2. Acne  3. Zara
 
Ett par metallic silver brogues måste inskaffas! De från Simone Rocha är drömmen. Har ju egentligen redan mina silver Docs men vill ha ett par utan nitar. Satsa på silvriga brogues, normal shoes are boring.
 
 

RSS 2.0